We zijn begonnen!

We zijn begonnen, ik ga weer vliegen! Gestart met werken & geëindigd met 100% moederen. Heerlijk de hersenen weer laten knarsen, mensen helpen & bedrijven begeleiden i.p.v. flesjes maken, luiers verschonen & kleding met spuug. Nu samen de balans zoeken met mijn man, schoolgaand kind & baby. De 1e week is goed verlopen, al waren er blouses met spuug & een race naar de opvang was er ook heus bij. Maar gewoon weer tijd achter de laptop, met mensen praten zakelijk & geen nonstop mama mama mama mama mama mama of huil huil huil huil huil.. maakt heel veel goed! Hoe leuk is het nu om ze op te halen met volle bak energie! Energie te geven aan hen & aan mijn klanten! Waardoor ik weer veel energie krijg! In deze blog wil ik jullie meenemen naar mijn energiegevers van afgelopen maand! Work, Fit, Play & Love

Work

Een nieuwe start betekend een nieuwe werkplek! Mijn man werkt nog steeds 100% thuis, dus heb ik de keuze gemaakt om een mix te maken van thuis werken, bij klanten & eigen flexplek in een Business Centre. Gardens Business Centre Rijnzathe is echt een aanrader! Makkelijk aan te rijden vanuit de snelweg A12 & A2. Goede parkeergelegenheid middels Parkbee, fijne werkplekken & heerlijke koffie om gasten mee te ontvangen! Hieronder een kijkje in mijn uit & thuis werkplek.

Fit

Deze maand ben ik gestart met werken aan fitheid! Met kerst staan we weer op de lange latten & ik wil voorkomen dat ik de moeder ben die achteraan sjokt & al kapot is voordat ze bij de lift is aangekomen, haar kind in de les heeft gebracht & in slaap valt op het terras met een dikmakende warme choco met dikke vette slagroom erop met van ellende er ook maar een schnaps bij. Daarom ben ik gestart met het NBFM programma.. klinkt heel spannend, is het niet. Het N(new)B(born)F(fit)M(mama) programma bestaat uit 3 onderdelen: voeding, beweging & begeleiding. Samen met mijn personal coach stel ik een programma op om te zorgen dat ik fitter word, met uiteindelijk het resultaat van 15 kilo kwijtraken uiterlijk maart 2022. Ik ben er super blij mee, mocht je ook een kilootje kwijt willen of fitter willen worden.. deze app, ook al ben je niet net moeder maar al een hele tijd.. is echt een aanrader! waarom?

  • Ik ben al 4 kilo kwijt, onderstaand buikje wordt aan gewerkt!
  • De gerechten op de app zijn lekker & makkelijk
  • Heel de familie eet mee, geen gekkigheid met carbless o.i.d.
  • De oefeningen & de lessen zijn leuk, maar ook makkelijk vol te houden i.v.m. max 30 min
  • Alles werkt goed & is gekoppeld met elkaar, horloge, telefoon, apps
  • Zelfs een wijntje op z’n tijd past!

Daarnaast zijn we heel veel aan t wandelen & fietsen. In zowel de omgeving als daarbuiten. Zoals ik in mijn vorige blog schreef “wat is Nederland toch mooi!” Heerlijk om even je hoofd leeg te maken & onze jongen lekker te laten sjoemen (zo noemen wij hier racen of hard rennen). Tip: Een fietsrondje bij Ouddorp, door het natuurreservaat de Kwade hoek: prachtig!! Heen over Oostdijk, terug over de weg langs het strand. Let op! Een elektrische bakfiets kan levensgevaarlijk zijn.. ik ben omgeslagen met 3 kids aan boord: een ongeluk zit in een klein hoekje. Gelukkig goed afgelopen omdat ons kleinste mannetje in zijn Maxicosi zat.

Ook de Biesbosch is een prachtige omgeving om een wandeling te maken. Voor klein & groot is er ook vermaak als een wandeling alleen niet genoeg uitdaging biedt: beverbos, klimbos, kanoën, zwemmen enz.

Play

Boven Amersfoort ligt een hele leuke binnen/ buiten speeltuin: Schateiland. Niet zo schreeuwerig met felle kleuren & nog belangrijker de akoestiek was top! Waardoor ik niet met hoofdpijn thuis kwam i.v.m. al het kinderkabaal. Daarnaast heeft onze oudste zich fantastisch vermaakt, wat een gave speelplekken hadden ze daar gecreëerd: een hele klim stellage met boven & onderwaterdelen, klimkasteel met water fontein en nog veel meer.

Natuurlijk hebben we ook de Efteling dit jaar weer bezocht. Hoe leuk is dat, hij was dit jaar groot genoeg voor Joris & De draak.. sjees wat gaat dat ding hard! Ik denk dat ik wel 15 jaar niet meer in een achtbaan was geweest, phoe!

Jullie wisten het al, Rotterdam zit nog steeds in mijn hart: geboren & getogen.. nu in de polder te vinden. Je snapt dat een rondje op de Berenboot ook voor mij een super uitje was… met de lichtjes van de Oude Haven zaterdagnacht.. he dat is toch een liedje 😉

Je hoeft niet veel te hebben, van een grote doos kun je ook een piratenschip maken: plezier voor 4 een dag lang!

Love

Mijn ouders zijn dit jaar 50 jaar getrouwd. Dat is behoorlijk wat jaartjes & kunnen we nog veel van leren. Ik weet nog toen mijn opa & oma 50 jaar getrouwd waren.. die vond ik toen “heel oud”, terwijl ik mijn ouders nu niet “heel oud” vindt. Gek hoe de leeftijd & fysiek/ psychisch gestel door de jaren heen veranderd zijn. Hoe je toen echt een opa & oma was, nu een speelkamaraatje voor de kinderen & mijn sparring als het even tegen zit. Mega trots ben ik op hen, dat zij 50 jaar al voor elkaar vechten, lief hebben & van elkaar houden! Met hen zijn we in Maasland: ’t Jagershuis geweest & in Burgh Haamstede: Sand & Pepper. 2 heerlijke plekken met prachtige natuur & heerlijk eten!

’t Jagershuis

Sand & Pepper

Dan rest mij nog dit artikel & filmpje met jullie te delen… mochten jullie een baaldag hebben op kantoor, weet dan.. het dierenrijk is harder & er is altijd iemand met een vervelendere baan! Tot volgende maand!

zoek de naaktslak in het gras

3 gedachten over “We zijn begonnen!

  • 7 september 2021 om 21:05
    Permalink

    Leuk om te lezen!! Vrijdag avond bijkletsen en je weet al 50%, nu zit ik weer op de !!

    Beantwoorden
  • 8 september 2021 om 07:19
    Permalink

    Ciel je hebt weer een heerlijk stukje van jou/jullie leven met ons gedeeld en wat een leuk artikeltje Gelukkig heb ik geen haat op mijn werk en een ander merk…

    Beantwoorden
  • 8 september 2021 om 09:39
    Permalink

    Wat een heerlijke blog weer Ceciel. Leuk om zo even met je mee te genieten rondom opnieuw aan het werk, kids, uitstapjes en 50 jaar liefde tussen jouw ouders

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *